Er I som hund og kat, når der skal ses fodbold?

Er I som hund og kat, når der skal ses fodbold?

Det er ikke alle, der er vilde med at følge med i fodbold. Bevares, vi kan ikke alle have de samme interesser. Hvis man er hund og kat, når der skal ses fodbold, betyder det egentlig, at man enten gerne vil se fodbold, eller at man ikke vil se fodbold. Det er et ordsprog, som man kan bruge i mange sammenhænge. Især når det handler om noget, man er uenige om.

Arsenal er i hvert fald hverken en kat eller en hund. Arsenal er et engelsk fodboldhold. Man kan ofte se dem i Premier League. Dette er en stor engelsk fodboldturnering. Er man en haj til at følge med i fodbold, har man helt sikkert set Premier League før. Når man tænker over det, er det egentlig ret skørt, at man ofte bruger dyr i ordsprog. Nu kom der pludselig en haj ind i billedet.

Dyr til hjemmehygge

Nu er der altså både kat, hund og haj med i den her leg. Gad vide hvilket dyr, der er bedst til at hjemmehygge. Det er sikkert noget, man kan læse på Hjemmehygge.dk. Hvis man skulle nævne et dyr, som er god til hjemmehygge, kunne et godt bud være katten. Katte elsker at ligge og sove. De er gode til at gøre det rart for dem selv.

De går tit rundt i mange cirkler, før de lægger sig til rette i den helt rigtige position. Hvis en haj skal være med til hjemmehygge, skal man godt nok have et stort akvarie. Det kunne godt gå hen og blive farligt. Hunde er for det meste altid meget vilde. Måske ikke alle hunde. Men generelt kan hunde i hvert fald godt lide at lege meget rundt. Vinderen i hjemmehygge må trods alt være et lammeskind.